Skip to content

SLIKE & VIDEODizajn koji izlazi iz okvira, sofisticiranost i kreativnost učiniće da se u njemu osećate zadovoljno.

Uređenje kupatila svi shvataju kao ozbiljan zadatak, ali dok razmišljaju o bojama i dezenima, često zaborave da se mnogo toga krije ispod pločica. Renoviranje kupatila može biti izazov, ali ne mora da bude stresno iskustvo. Savremeni brzosušeći materijali mogu znatno da ubrzaju ovaj proces.

Novo kupatilo za 5 dana? Samo reci MOJ KERAMIČAR!

Dobra osnova je pola posla Na cementnu košuljicu se možemo osloniti kao na osnovni korak u renoviranju kupatila. Ona će osigurati ravnu i čvrstu podlogu za ugradnju onih predivnih podnih pločica koje ste odabrali i obezbediti pad u podu, za nesmetano oticanje vode. Ono što je sjajno je da već nakon 24 sata majstor može da nastavi sa sledećim korakom – hidroizolacijom.

Novo kupatilo za 5 dana? Samo reci MOJ KERAMIČAR!

Hidroizolacija je neophodna kako bi se sprečilo curenje vode i sačuvao integritet konstrukcije. Naši majstori često koriste i preporučuju pripremljenu hidroizolacionu masu. Lepljenje pločica je moguće samo 4 sata od početka nanošenja prvog sloja, što znači da za kratko vreme prve pločice u kupatilu mogu da zablistaju.
Zahvaljujući brzovezujućim cementnim lepkovima, zalepljene pločice mogu da budu prohodne već posle 4 sata, kada može da se počne i sa fugovanjem. Kada se koristi ovakav lepak, pod može da se stavi u funkciju posle samo 24 h, što je velika ušteda vremena.

Novo kupatilo za 5 dana? Samo reci MOJ KERAMIČAR!

Lepota je u detaljima Svi su zadovoljni kada izaberu lepe i kvalitetne pločice za svoje kupatilo. Ali, koliko obraćamo pažnju na fuge? Ovo je odluka koju ne treba prepuštati slučaju. Boja i dezen pločica jesu važni, ali fuge mogu biti presudne za krajnji izgled.
Cementna masa za fugovanje je vodoodbojna, otporna na buđ i lako se čisti, čime se osigurava visok nivo higijene. Ima široku paletu boja a među njima i svetlucave i metalizirane tonove, koji kupatilima daju dozu luksuza. Na vlasnicima je samo da naprave originalan i kreativan izbor.


Keramičarske usluge

Razumemo važnost kvaliteta kada je u pitanju renoviranje kupatila i kuhinja. Bez obzira da li želite da ažurirate stil svog doma ili samo osvežite svoj trenutni dizajn, naš tim stručnjaka za keramiku je tu da vam pomogne. Pružamo vrhunske keramičarske usluge koje će trajati godinama koje dolaze. Svi naši keramički proizvodi su napravljeni od najfinijih materijala i pružiće dugotrajnu izdržljivost i lepotu. Iskusni keramičari garantuju profesionalnu završnu obradu, ostavljajući vam prostor koji izgleda savršeno i optimalno funkcioniše. Možemo vam pružiti najnovije trendove u keramičkim pločicama i mozaicima kako bismo osigurali da vaša renovacija bude u trendu i ažurna. Uz širok izbor dostupnih opcija, možete biti sigurni da ćete pronaći savršeno rešenje za svoje kupatilo ili kuhinju.

Kvalitetan izbor pločica

Shvatamo da uspešno renoviranje zahteva najkvalitetnije materijale. Zato imamo izbor vrhunskih materijala, kao što su keramika za kupatilo i kuhinju, lepak za pločica i drugo, kako bismo osigurali da vaša renovacija izgleda uglađeno i profesionalno.

Profesionalna ugradnja pločica

U našoj kompaniji razumemo da je za uspešno renoviranje kupatila ili kuhinje potrebno više od samo kvalitetnih keramičkih proizvoda i lepljenja pločica. Zbog toga nudimo profesionalne usluge ugradnje koje pružaju iskusni keramičari za kupatila i kuhinje. Naš iskusni tim profesionalaca će se pobrinuti da vaše keramičke pločice budu pravilno i profesionalno postavljene.

Prilikom renoviranja vašeg kupatila ili kuhinje, naši profesionalni keramičari će vam pružiti vrhunske keramičke usluge koje će obezbediti trajne i dugotrajne rezultate. Naš tim iskusnih keramičara specijalizovan je za usluge keramike za kupatila i kuhinje i pružiće vam najpouzdanije usluge lepljenja pločica i ugradnje keramike. Uz njihovu stručnost i najsavremenije alate, možete verovati da će renoviranje vašeg kupatila i kuhinje biti najvišeg kvaliteta i da će vam pružiti izuzetan i trajan rezultat.

Konkurentne cene keramičarskih radova

Kao vodeći keramičar za kupatila i keramičar u kuhinji, shvatamo da je ključni faktor uspeha naših usluga pružanje konkurentnih cena. Nudimo pristupačne cene tokom celog procesa polaganja i lepljenja pločica, tako da ne morate da brinete o tome da ćete prekoračiti budžet kako biste dobili novi izgled koji tražite.

Posvećeni smo pružanju usluga najvišeg kvaliteta po ceni koja odgovara vašem budžetu.

KERAMIČARSKE USLUGE GALERIJA RADOVA

Moj Keramičar Beograd

MKK GALERIJA
PRIMERI POSLEDNJIH RADOVA

MKK GALERIJA
PODOVI, KOMPLET STAN

MKK GALERIJA
ADAPTACIJA KUPATILA

Play Video

7 m2 kupatilo, podne i zidne keramičke pločice